Målare Uppsala

Målning och tapetsering •

Tapetsering

Att få upp en tapet på ett snyggt sätt kräver tid och kunskap. Vi på Målare Uppsala har lång erfarenhet av att arbeta med tapetsering och när du tar hjälp av oss ser vi till att du får ett proffsigt och hållbart resultat. Våra medarbetare har de färdigheter som behövs för ett perfekt underarbete och mönsterpassning. Ibland kan väggen behöva målas innan en ljus tapet kommer på plats, något som vi kan hjälpa till med på ett kostnadseffektivt sätt.

Spackel och underarbete ger ett perfekt resultat

För att en tapetsering ska bli lyckad krävs ett väl utfört förarbete. När du tar hjälp av oss kan du alltid förvänta dig ett perfekt resultat, oberoende av skicket på de väggar som vi ska tapetsera. Vid behov ser vi till att gamla väggbeklädnader tas ner, och det är vanligt att vi anlitas för att ta ned hårt sittande vävtapeter. Innan våra målare börjar med att sätta upp dina nya tapeter ser de till att underlaget är fast och jämnt. Om väggen är mycket ojämn kan vi behöva bredspackla den.

Tapetsering

Därför ska du anställa en fackman för tapetsering i Uppsala

Genom åren har vi hjälpt många nöjda Uppsalabor att tapetsera. Det finns många anledningar att anlita oss:

 • Ett professionellt underarbete ger ett hållbart resultat
 • Vi behärskar såväl förskjuten som fri och rak mönsterpassning
 • Våra målare garanterar en slät och perfekt sittande tapet

Tapetsering till ett bra pris

Att fräscha upp väggarna med en ny tapet är ett snabbt och billigt sätt att förnya hemma. Ett vackert mönster eller en ny färg på väggen kan förändra intrycket av rummet totalt. Vi tillhandahåller duktiga målare i Uppsala till ett bra pris och de delar gärna med sig av sina kunskaper samt kan ge råd om vilken tapettyp som passar det utrymme du vill förnya. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt förfarande och om de eventuella förberedelser du behöver vidta inför en tapetsering i Uppsala.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi är en komplett målarfirma som kan utföra målning, tapetsering och mindre snickeriarbeten.

  E-post:
  offert@uppsalamalare.se

   

OM OSS

Vi är en komplett målarfirma som kan utföra målning, tapetsering och mindre snickeriarbeten.

Uppsalamalare.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Uppsala målare kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.