Målare Uppsala

Målning och tapetsering •

Målning

Vi på Målare Uppsala utför en mängd olika typer av måleriarbeten. Du kan anlita våra kunniga medarbetare för målning såväl inomhus som när du vill fräscha upp husets fasad eller fönsterlister. Vi har utfört uppdrag åt privatpersoner som företag och för oss är inget jobb för litet eller stort. Fördelarna med att ta hjälp av oss är många, bland annat ser vi till att jobbet utförs fackmannamässigt och snabbt. När du anlitar våra målare gör de ett ordentligt grundarbete så att du får ett perfekt och homogent resultat.

Måleri inne och ute

Du kan anlita oss på Målning Uppsala när du är i behov av kunniga målare med lång erfarenhet av fasadmålning och att arbeta med färg på olika sorters underlag. Vid samtliga uppdrag ser vi till att utföra den mängd skrapning, spackling och slipning som underlaget kräver. Vi bistår gärna med tips och våra medarbetare kan hjälpa dig med ditt val av kulör. När du väljer nyans är det viktigt att vara medveten om att väderstreck och ljusinsläpp från fastighetens fönster kan påverka hur en målarfärg uppfattas.

Målning

Vi behärskar olika lika typer av målning i Uppsala

Vi anlitas för en mängd olika sorters måleriarbeten. Utöver fasadmålning och målning av innerväggar erbjuder vi bland annat:

 • Lavering, ådring och lasering med lasyrfärg
 • Våtrumsmålning och epoximålning i enlighet med högt ställda krav
 • Höghöjdsmålning med hjälp av en skylift

Målning till ett bra pris

Vi kombinerar kvalitet med låga kostnader och kan erbjuda målare i Uppsala till ett bra pris. En annan av de saker faktorer som gjort att vi uppskattas av våra kunder är en servicemedveten personal. När du kontaktar oss svarar de gärna på dina frågor och berättar hur vi kan ta oss an ditt projekt. Vi kan dela med oss av referenser och visa på tidigare arbeten som vi utfört. Genom åren har vi utför målning i Uppsala åt en mängd nöjda kunder, och vi ser framemot att hjälpa dig!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi är en komplett målarfirma som kan utföra målning, tapetsering och mindre snickeriarbeten.

  E-post:
  offert@uppsalamalare.se

   

OM OSS

Vi är en komplett målarfirma som kan utföra målning, tapetsering och mindre snickeriarbeten.

Uppsalamalare.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Uppsala målare kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.