Målare Uppsala

Målning och tapetsering •

Golvläggning

Vi gör det vi är bra på, så att du kan göra det du är bra på! Anlita oss på Uppsala Målare för golvläggning i ditt hem, ditt företag eller någon annan lokal du äger. Vi som arbetar på Uppsala Målare älskar verkligen det vi gör och det syns i vårt arbete. Inget projekt är för stort eller för litet för oss och känslan av att göra verklighet av dina idéer får oss att fortsätta jobba hårt. Om det är dags att lägga nytt golv vet du att vi är de rätta hantverkarna för jobbet, med flera års erfarenhet av golvläggning kan vi snabbt och billigt förändra utseendet i ett rum.

Golvläggare i Uppsala

Vi på Uppsala Målare är experter när det kommer till golvläggning och erbjuder dig som privatperson ROT-avdrag för en mer prisvärd golvläggning. När vi genomför en golvläggning mäter vi upp rummet, beräknar hur mycket material som behövs och hur många arbetstimmar som kommer gå åt. Detta gör vi för att du ska vara medveten hur arbetsprocessen kommer se ut och att du kan vara trygg med att du betalar för det vi kommit överens om.

Golvläggning

Vi erbjuder en prisvärd golvläggning i Uppsala

Vi kan prata länge om varför vi är det självklara valet när det kommer till golvläggning, men vi erbjuder en komplett lösning som är prisvärd och tidseffektiv. Våra anställda på Uppsala Målare är alla erfarna, professionella och har bred kunskap inom golvläggning och vi genomför vårt arbete med ett leende på läpparna. Skicka iväg en offertförfrågan redan idag för att få en bättre bild över vilken prisvärd golvläggning i Uppsala vi erbjuder, så kan vi boka ett första möte för att kika på dina golv.

  • VÄLKOMMEN TILL OSS

    Vi är en komplett målarfirma som kan utföra målning, tapetsering och mindre snickeriarbeten.

    E-post:
    offert@uppsalamalare.se

     

OM OSS

Vi är en komplett målarfirma som kan utföra målning, tapetsering och mindre snickeriarbeten.

Uppsalamalare.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Uppsala målare kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.