Målare Uppsala

Målning och tapetsering •

Om ROT-avdraget

Gör avdrag för måleri och tapetsering

När du anlitar oss på Målare Uppsala kan du nyttja ROT-avdraget. Denna skattereduktion infördes på 1990-talet i Sverige och har kommit att bli mycket populär. ROT är en förkortning för renovation, om- och tillbyggnad. När du anlitar oss kan du ha rätt till att dra av 30 % av arbetskostnaden. Vår bransch tillhör de som är som bäst lämpade för dig som vill använda dig av rätten att nyttja ROT. Ofta kan 80-90 % av arbetet ge rätt till skattereduktion.

Nyttja ditt ROT-avdrag när du anlitar en målare

Våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdrag. Maxbeloppet, som ligger på 50 000 kronor per person, kan uppgå till 100 000 kronor när två personer som äger och bor i samma bostad slår ihop sina avdrag. När du bor i ett hem som du själv äger så kan du använda dig av ROT-avdraget för målning både inomhus och utomhus. För bostadsrätt gäller ROT vid måleriarbeten som utförs inne i ditt hem.

Vi tar hand om din ansökan

ROT-avdraget bygger på den så kallade fakturamodellen, det innebär är vi som företag drar av skattelättnaden på fakturan. När du anlitar våra målare i Uppsala behöver du således inte oroa dig för att utföra onödigt eller betungande pappersarbete, vi tar hand om detta åt dig!

  • VÄLKOMMEN TILL OSS

    Vi är en komplett målarfirma som kan utföra målning, tapetsering och mindre snickeriarbeten.

    E-post:
    offert@uppsalamalare.se

     

OM OSS

Vi är en komplett målarfirma som kan utföra målning, tapetsering och mindre snickeriarbeten.

Uppsalamalare.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Uppsala målare kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.