Målare Uppsala

Målning och tapetsering •

Om oss

Vi satsar på kvalitet och professionalitet

Axebäck & Lundin Måleri AB grundades 1991. Sedan starten har vi genomfört en rad uppdrag åt såväl privatpersoner som företag. Vi utför målning och tapetsering och har även kompetens att ta oss an mindre snickeriarbeten. Med andra ord så kan vi serva dig med en helhetslösning när du renoverar eller vill snygga till utsidan på ditt hus. För oss är det viktigt med god kommunikation, det är alltid du som är kund hos oss som är i centrum. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper om färg.

En komplett målarfirma

När du anlitar Axebäck & Lundin Måleri AB så tar du hjälp av ett företag med bred kompetens. Förutom att vi kan måla inner- och ytterväggar så kan vi även erbjuda epoximålning och målning av våtrum. Vi klarar även av jobb på hög höjd och har en skylift för detta ändamål. Andra tjänster som vi kan hjälpa dig med innefattar bland annat golvläggning och fönsterrenovering.

Goda referenser

En av våra allra största styrkor som målarfirma är att vi kan utföra arbeten av olika storlekar. Vi tapetserar och målar i privatpersoners hem och genom åren har vi även anlitats av en rad nöjda kunder inom kommun och fastighetsförvaltning.

Vi har goda referenser och ger dig gärna exempel på tidigare utförda arbeten när du kontaktar oss.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi är en komplett målarfirma som kan utföra målning, tapetsering och mindre snickeriarbeten.

  Adress:
  Bellmansgatan 42 K
  754 26 UPPSALA

  Telefon:
  010-4100772

  E-post:
  [email protected]

  Orgnr:
  556431-6403

OM OSS

Vi är en komplett målarfirma som kan utföra målning, tapetsering och mindre snickeriarbeten.

Uppsalamalare.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Axebäck och Lundins Måleri AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Bellmansgatan 42 K
754 26 UPPSALA

010-4100772

[email protected]

Orgnr:
556431-6403